BLOEIENDE VIS- EN MOSSELHANDEL + KNAPPE WOONST TE KOOP IN HET HARTJE VAN DE VLAAMSE ARDENNEN.

De zaak is momenteel nog steeds actief (reeds 25 jaar) en doet ook dienst als groothandel dewelke beslist nog groeipotentieel heeft.
In de prijs zijn inbegrepen: winkel + atelier, overname handelsfonds (waaronder zeer groot cliënteel) en een ruime, instapklare woning met 3 slaapkamers, tuin met jaccuzi en poolhouse voorzien van badkamer.
De winkel werd recent volledig vernieuwd (Bossuyt) en beschikt over een homarium en zelfbedieningsfrigo. Verder zijn er 3 frigocellen (resp. 32m²/16m²/4m²), een diepriescel (6m²),een afwasruimte met vaatwas HOBART, een groot atelier, bereidingsruimte en bureelruimte. Tevens een klantenparking (9 staanplaatsen). Ook is er voldoende extra plaats voor eigen wagens.
Specialiteit van deze zaak is mosselfeesten. Het handelsfonds omvat oa: alle materiaal om mosselen te bereiden met een capaciteit van 10 000 kg per weekend, het wagenpark, zeer groot cliënteel en de volledige inrichting van winkel en atelier.
De woning werd volledig gerenoveerd en omvat: een inkom, ruime leefruimte voorzien van inbouwcassette, volledig ingebouwde keuken met pelletkachel, een badkamer met ligbad en douche met aanpalend een dressing, tevens een ruime berging en gastentoilet. Op de verdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een extra kamer voorzien van toilet, lavabo en een ingewerkte kleerkast. Extra troef: de eigendom beschikt over zonnepanelen met certificaten (nog 11jaar aan +- 3000 euro/jaar) en een zonneboiler. Interesse? Contacteer Sven van Immo Roman: 0483/408359  
 
€ 895 000

Over deze eigendom

Adres: Ooikeplein 43, 9790 Wortegem-Petegem
Type: woon- en handelspand
Opp.: 2995 m²
Bewoonbare opp.: 180 m²
Slaapkamers: 3

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardiging: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Gevalideerd as-builtattest: Nee
EPC referentie: 20191113-0002217762-RES-1
EPC waarde: 256 kWh/m²
Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig


Contacteer ons

Aanspreking *  
Voornaam *
Naam *
Straat   Nr.
Gemeente
Email *
 
Telefoon
GSM
Vraag *